Pages

Friday, 14 December 2012

PENGAKHIRAN SEMESTER 5




Bismillahirahmanirahimm..
"selawat & salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W"



Alhamdulillah diberi peluang menghirup udara segaqq pd hari 1/2/34 iaitu 1 safar 1434..cantik bukan tarih hari ini ;)









means that ada sebulan lagi utk pengakhiran semester 5 di Universiti Ulu Malaysia..sedihhhh giiilaaa ;(

sebelum berakhirnya kena hadapi duluk final exam..antara ujian paling besor di universiti..habeh muka stress lepas ni..tetapi masa nila nak tengok perhubungan kita dengan Allah kukuh ka tak, kekuatan kita takat mana, nafsu kita macam mana, ukhwah kita, mak ayah kita and memacam lagi..tapi bagi aku, time nila aku nak buat benda aku jarang buat (tambah2 moviela) untuk hilang stress kononnya, then bila exam nganga jadiinya...

jadi untuk mengelakkan benda ni berulang aku kena balik ke pangkal jalan, ingatlah DIA yang selalu menguatkan hambaNya ketika susah, DIA banyak bagi masa, ruang and peluang untuk hambaNya, ingatlah orang yang banyak bersusah payah demi aku (mak ayah kak abang), kengkawan yang selalu berada di samping aku, lecturer yang tak jemu mengajaq student dia yang memacam pangai ;(

tak lupa saudara kita yang teraniaya di Palestin, Syria and seangkatan ;(




familiku ;)







sahabat masjid ;)







seangkatan ;)








free Palestin!!!!







Salam imtihan sahabat2 =)










No comments:

Post a Comment